Veranda's

Een mooie uitbreiding van uw woonomgeving

Een mooie veranda biedt niet alleen een grote meerwaarde voor uw leefruimte, maar vormt ook buiten een echte blikvanger. De mooiste veranda’s sluiten naadloos aan op de bestaande woning en vormen er één geheel mee.

RaamSelect bouwt veranda’s in hout of in aluminium. Onze adviseurs bekijken samen met u welke mogelijkheden er zijn en welke oplossing het best aan uw wensen beantwoordt.

Ontwerpen op maat

RaamSelect maakt voor uw veranda een ontwerp op maat dat u een duidelijk en realistisch beeld geeft van wat u kunt verwachten. Foto’s van eerdere realisaties en de negen volledig afgewerkte veranda’s in onze toonzaal in Rijkevorsel maken het plaatje compleet.

Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Ze kennen onze producten door en door en weten welke oplossingen het best aansluiten bij uw woning en uw levensstijl.

Recente realisaties

Kalmthout - Veranda

Aluminium

Brasschaat - Veranda

Hout

Beerse - Veranda

Aluminium

Volwaardige uitbreiding

Vroeger was een veranda vaak nog een aparte ‘serre’ die tegen een bestaande woning werd aangebouwd. Vandaag is een veranda een volwaardige uitbreiding van de leefruimte en vormt ze een geheel met de woonkamer of de keuken.

Oudere veranda’s hadden vaak te kampen met oververhitting in de zomer en warmteverlies in de winter. Strengere energienormen hebben ervoor gezorgd dat nieuwe veranda’s vaak de best geïsoleerde ruimtes in de woning zijn.

Dat is deels te danken aan beter isolerend en zonwerend glas, maar ook aan een andere trend. Waar men vroeger vaak koos voor een glazen dak, hebben nieuwe veranda’s vaak een plat dak dat beter geïsoleerd kan worden.

Dankzij die evolutie vormt een veranda nu een natuurlijke en naadloze uitbreiding van de bestaande woonruimte. Zo creëert u niet alleen een grotere leefruimte, maar ook meer lichtinval en een sterker contact met de tuin.

Materialen

Hout

Hout geeft uw woning een warme en natuurlijke uitstraling. Het is een natuurlijk en duurzaam materiaal voor ramen en deuren met een hoge isolatiewaarde.

Aluminium

Aluminium is een kwaliteitsmateriaal dat bij uitstek geschikt is voor ramen en deuren. Het geeft uw woning een hedendaagse en verfijnde uitstraling.

PVC

PVC is bijzonder onderhoudsvriendelijk en biedt een uitstekende thermische isolatie. Het is een veelzijdig materiaal dat tal van mogelijkheden biedt..

 

RaamSelect geeft u graag de keuze. We kunnen uw schrijnwerk uitvoeren in hout, aluminium of PVC. Als u dat wenst, kunnen we deze materialen zelfs combineren.

Waarom kiezen voor RaamSelect

Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u langs en bekijken samen met u wat mogelijk is. Op basis van uw wensen maken we gratis een gedetailleerde offerte op maat. Daarin vermelden we duidelijk wat we voorzien, zodat u heel precies weet wat u kunt verwachten.

Uw veranda wordt geproduceerd in ons atelier in Rijkevorsel. De plaatsing wordt verzorgd door onze eigen vakmensen, zodat we een kwalitatief eindresultaat kunnen garanderen. De veranda’s van RaamSelect beschikken dan ook over de nodige kwaliteitslabels, zowel voor de productie als voor de plaatsing.

Ruime keuze

Kies uit een groot en veelzijdig assortiment kwaliteitsmaterialen.

Op maat gemaakt

We maken uw veranda helemaal op maat van uw woning en uw wensen.

Door ervaren vakmensen

U kunt rekenen op gepassioneerde adviseurs en ervaren ambachtslui.

In eigen atelier

Uw veranda wordt met veel zorg gemaakt in ons atelier in Rijkevorsel.

Merksplassesteenweg 18
2310 Rijkevorsel
België

Contact

Tel : 03 / 340.29.20
E-mail: info@raamselect.be

Volg ons