Ramen & deuren

in hout, aluminium of PVC

RaamSelect produceert en plaatst ramen en deuren op maat, zowel voor nieuwbouw als voor renovaties. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs en bekijken samen met u de mogelijkheden. Op basis van uw wensen maken we een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

We helpen u ook graag bij de keuze van het materiaal dat het best bij u en uw woning past. Hout is een natuurlijk materiaal dat een unieke warmte uitstraalt. Aluminium leent zich perfect voor tal van toepassingen en is bij uitstek geschikt voor moderne woningen. PVC is bijzonder onderhoudsvriendelijk en isoleert uitstekend.

Ons aanbod

Ons aanbod omvat een ruim gamma aan materialen, raamprofielen, stijlen en kleuren. We kunnen uw buitenschrijnwerk ook voorzien van extra’s, zoals screens, sierluiken, rolluiken, vliegenramen of ventilatieroosters.

Ook voor het glas in uw schrijnwerk bieden we u tal van mogelijkheden. Naast beglazing die extra isoleert, kunt u ook kiezen voor geluiddempend, zonwerend of inbraakvertragend glas.

Enkele realisaties

Aartselaar - Ramen en deuren

Hout

Brasschaat - Ramen en deuren

PVC

Borsbeek - Ramen en deuren

PVC

Materialen

Hout

Hout geeft uw woning een warme en natuurlijke uitstraling. Het is een natuurlijk en duurzaam materiaal voor ramen en deuren met een hoge isolatiewaarde.

Aluminium

Aluminium is een kwaliteitsmateriaal dat bij uitstek geschikt is voor ramen en deuren. Het geeft uw woning een hedendaagse en verfijnde uitstraling.

PVC

PVC is bijzonder onderhoudsvriendelijk en biedt een uitstekende thermische isolatie. Het is een veelzijdig materiaal dat tal van mogelijkheden biedt..

 

RaamSelect geeft u graag de keuze. We kunnen uw schrijnwerk uitvoeren in hout, aluminium of PVC. Als u dat wenst, kunnen we deze materialen zelfs combineren.

Waarom kiezen voor RaamSelect

Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u langs en bekijken samen met u wat mogelijk is. Op basis van uw wensen maken we gratis een gedetailleerde offerte op maat. Daarin vermelden we duidelijk wat we voorzien, zodat u heel precies weet wat u kunt verwachten.

Uw ramen en deuren worden geproduceerd in ons atelier in Rijkevorsel. De plaatsing wordt verzorgd door onze eigen vakmensen, zodat we een kwalitatief eindresultaat kunnen garanderen. Het schrijnwerk van RaamSelect beschikt dan ook over de nodige kwaliteitslabels, zowel voor de productie als voor de plaatsing.

Ruime keuze

Kies uit een groot en veelzijdig assortiment kwaliteitsmaterialen.

Op maat gemaakt

We maken uw schrijnwerk helemaal op maat van uw woning en uw wensen.

Door ervaren vakmensen

U kunt rekenen op gepassioneerde adviseurs en ervaren ambachtslui.

In eigen atelier

Uw schrijnwerk wordt met veel zorg gemaakt in ons atelier in Rijkevorsel.

Merksplassesteenweg 18
2310 Rijkevorsel
België

Contact

Tel : 03 / 340.29.20
E-mail: info@raamselect.be

Volg ons