Op zoek naar ramen, deuren of poorten in hout, aluminium of PVC ?

 

raamSELECT produceert en plaatst alle buitenschrijnwerk op maat voor zowel nieuwbouw als renovaties. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs en bekijken samen met u de mogelijkheden.

 

0032 0478 391 327

 

Het materiaal vinden dat best bij u en uw woning past is niet altijd voor de hand liggend. Hout straalt een unieke warmte uit, aluminium leent zich perfect voor elk ontwerp en PVC is onderhoudsvriendelijk en isoleert uitstekend.

 

 

Ons aanbod omvat een ruim gamma aan raamprofielen, stijlen en kleuren. Uw buitenschrijnwerk kan tevens voorzien worden van tal van mogelijkheden zoals rolluiken, screens, sierluiken, vliegenramen, ventilatieroosters, …

Ook de glaskeuze kan helemaal op uw wensen worden afgestemd. Naast extra-isolerende beglazingen, kan glas ook eigenschappen hebben zoals geluiddempend, zonwerend, inbraak vertragend, …

 

Houten buitenschrijnwerk

 

Op basis van uw wensen maken onze adviseurs gratis een gedetailleerde offerte op maat. Hierin wordt duidelijk vermeld wat er wordt voorzien zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

 

Als u kiest voor raamSELECT, worden uw ramen geproduceerd in onze werkhuizen te Rijkevorsel. De plaatsing wordt verzorgd door onze eigen vakmensen zodat we een kwalitatief eindresultaat kunnen garanderen. Ons schrijnwerk is dan ook CE-gemarkeerd en beschikt over kwaliteitslabels voor zowel productie als plaatsing.

 

Hout

 

Foto’s en info over hout

Hout heeft een ziel. Het geeft een woning een warme, natuurlijke uitstraling en heeft een hoge isolatiewaarde. Terecht een geliefd en duurzaam materiaal voor binnen- en buitenschrijnwerk.

Onze vakmensen verwerken al sinds 1984 hoogwaardige houtsoorten. Dit is de beste garantie voor perfect maatwerk van ramen, deuren en veranda’s, en prachtige details bij renovaties of nieuwbouw.

Meer info

Aluminium

 

Foto’s en info over Aluminium

Aluminium is een trendy, licht en toch ijzersterk kwaliteitsmateriaal. Het leent zich uitstekend voor zowel ramen en deuren als veranda’s met fraaie hedendaagse vormgeving.

Onze systeemleverancier ‘Reynaers Aluminium’ produceert een uitgebreid gamma kwaliteitsprofielen. In het eigen atelier maken onze vakmensen met deze profielen elke aluminiumconstructie op maat.

Meer info

PVC

 

Foto’s en info over PVC

PVC is bijzonder onderhoudsvriendelijk en heeft een goede thermische isolatie. U kiest uit een ruim kleurengamma van Deceuninck-profielen en wij verwerken dit tot passend maatwerk voor uw woning.

raamSELECT is een van de weinige firma’s die beschikt over een kwaliteitslabel voor zowel productie als plaatsing van pvc schrijnwerk. Dankzij deze strenge controles bent u dan ook verzekerd van duurzaam schrijnwerk.

Meer info

 

Droomt u van nieuw schrijnwerk en zoekt u hiervoor een betrouwbare partner? Aarzel niet om ons te contacteren of breng een vrijblijvend bezoek aan onze toonzalen.