Wie zijn we ?

 

Wie zijn we ?

raamSELECT is een Belgische firma die sinds 1984 ramen, deuren en veranda’s maakt in hout aluminium en pvc. Ons cliënteel bestaat uit een gevarieerd publiek met onder andere particulieren, architecten en beroepsafnemers.

raamSELECT kiest resoluut voor kwaliteitsmaterialen van betrouwbare firma’s zoals Deceuninck, Reynaers en Saint-Gobain. De constructie gebeurt in onze werkhuizen te Rijkevorsel en de plaatsing wordt verzorgd door onze eigen vakmensen.

Meer info

Kwaliteitslabels

 

Kwaliteitslabels

raamSELECT kan een vlotte samenwerking en kwaliteit garanderen doordat we heel het productieproces en plaatsing van al ons schrijnwerk zelf in handen hebben.

Al ons schrijnwerk is dan ook CE-gemarkeerd en beschikt over kwaliteitslabels voor zowel productie als plaatsing. Hier komt u meer te weten over onze kwaliteitslabels.

Meer info

Documenten

 

Documenten

Buitenschrijnwerk is een grote investering. raamSELECT verzorgt daarom de goed productie en plaatsing van duurzaam schrijnwerk.

Maar ook kwaliteitsschrijnwerk moet goed onderhouden worden. Hier vindt u alle onderhoudsrichtlijnen voor de verschillende materialen.

Meer info

werken bij raamSELECT

 

werken bij raamSELECT

Op zoek naar een goede job of een nieuwe uitdaging in een dynamisch bedrijf? Wilt u werk doen waar u trots op kunt zijn? Dat kan bij raamSELECT.

Hier vindt u meer informatie over onze vacatures.

Meer info