Wie zijn wij?

Belgisch bedrijf met rijke traditie

RaamSelect is een Belgisch bedrijf met een jarenlange ervaring. Sinds 1984 produceren we ramen, deuren en veranda’s in hout, aluminium en PVC. RaamSelect werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor architecten, bouwbedrijven en andere professionele klanten.

Recente realisaties

Aartselaar - Ramen en deuren

Hout

Brasschaat - Ramen en deuren

PVC

Borsbeek - Ramen en deuren

PVC

Productie in eigen atelier

We maken onze ramen, deuren en veranda’s in ons eigen atelier in Rijkevorsel, waar we onze jarenlange ervaring combineren met de nieuwste technieken en een modern machinepark. Omdat kwaliteit vooropstaat, werken we uitsluitend met degelijke materialen van Belgische leveranciers, zoals Reynaers, Deceuninck en AGC.

Gecertifieerd met kwaliteitslabels

Keuring van het PVC-schrijnwerk, voor productie en plaatsing

KIWA label

Keuring van het aluminium en houten schrijnwerk

BCCA label

CE-Label

RaamSelect wil kwaliteitsproducten leveren en hecht veel belang aan het behalen van kwaliteitslabels. We voldoen aan de volgende normen:

Vooruitstrevend en energiezuinig

RaamSelect is een innovatief bedrijf dat investeert in een modern machinepark en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en milieuvoorschriften. We combineren een energiezuinig beheer met ecologisch verantwoorde toepassingen. Zo wordt al het houtafval gerecupereerd als grondstof voor de verwarming en wordt overtollig PVC gerecycleerd.

Sterke familiale bouwgroep

RaamSelect ontstond in 1984 als Schrijnwerkerij RDK. Samen met Bouwbedrijf Rik De Keyser en Immo RDK maakt RaamSelect deel uit van de sterke familiale bouwgroep Groep De Keyser.

Bouwbedrijf Rik De Keyser bestaat sinds 1971 en is gespecialiseerd in het bouwen van volledig afgewerkte woningen. Immo RDK, opgericht in 1987, verwerft bouwgronden voor nieuwbouwprojecten.

Merksplassesteenweg 18
2310 Rijkevorsel
België

Contact

Tel : 03 / 340.29.20
E-mail: info@raamselect.be

Volg ons