raamSELECT : steeds op zoek naar het beste

 

Buitenschrijnwerk bepaalt in grote mate het uitzicht en de duurzaamheid van uw woning. Het is dus belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Hiervoor kunt u rekenen op het vakmanschap van raamSELECT.

 

Houten buitenschrijnwerk

 

raamSELECT is een Belgische firma die sinds 1984 ramen, deuren en veranda’s maakt in hout, aluminium en PVC. Wij zijn onderdeel van de sterke familiale bouwgroep RDK. Ons cliënteel bestaat uit een gevarieerd publiek met onder andere particulieren, architecten en beroepsafnemers.

 

Welk materiaal het best bij uw woning past is zeer persoonlijk. Elk materiaal heeft immers zijn eigen voor- en nadelen. Aarzel niet om een afspraak te maken met onze adviseurs. Zij komen vrijblijvend langs en bieden gratis advies en maken een offerte op maat.

 

Kwaliteit staat voorop bij raamSELECT. Daarom kiest raamSELECT ook resoluut voor Belgische kwaliteitsmaterialen van betrouwbare leveranciers zoals Reynaers, Deceuninck en Saint-Gobain.

 

0032 0478 391 327

 

De productie gebeurt in onze werkhuizen te Rijkevorsel. Met een modern machinepark en degelijke materialen vervaardigen onze vakmensen hier duurzaam buitenschrijnwerk in hout, aluminium en PVC. Onze ervaren vakmensen plaatsen hierna deze ramen, deuren en veranda’s bij zowel nieuwbouw als renovaties.

 

Op deze manier hebben we heel het productieproces zelf in handen. Zo kunnen wij een vlotte samenwerking en kwalitatief eindresultaat garanderen. raamSELECT beschikt dan ook over de nodige kwaliteitslabels voor zowel constructie als plaatsing van schrijnwerk. Hiernaast bieden wij ook nog een goede dienst na verkoop.

 

Wilt u meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren of bezoek vrijblijvend een van onze toonzalen.